Inschrijven

KNWU-wedstrijden: Inschrijven junioren, beloften en eliten (z.c.)

De (voor)inschrijving voor de twee officiële KNWU-wedstrijden (junioren & beloften / eliten z.c.) loopt via de KNWU.

Vacansoleil Cycle Tour Wolder (toerversie): Inschrijfformulier Recreanten

Via onderstaand formulier is het mogelijk om je in te schrijven voor de Vacansoleil Cycle Tour Wolder (toerversie) van de Ronde van Wolder op 4 juli 2010, van 10.00 tot 12.00 uur.
In verband met het toekennen van de tijdregistratie-chips, is inschrijving alléén via deze website mogelijk. Het is dus niet mogelijk om je op de wedstrijddag nog in te schrijven bij de permanence. De inschrijving sluit bij 200 deelnemers (of uiterlijk op vrijdag 25 juni 2010).

Toelichting vooraf
- Vul bij 'Naam' je voornaam en achternaam in.
- Vul bij 'emailadres' en 'emailadres2' hetzelfde emailadres in.
- IBAN-code geldt alleen voor buitenlandse rekeninghouders.

Inschrijfformulier

Naam
Geslacht Man
Vrouw
Geboortedatum
Woonplaats
Land
Emailadres
Emailadres2
Telefoonnummer
  Hierbij machtig ik de Stichting Wielerronde Wolder om het verschuldigde bedrag à € 12,50 af te schrijven van de volgende bankrekening en tevens om € 25,- af te schrijven bij het niet retourneren van de chip na afloop van de toerversie.
Rekeningnummer
Ten name van
Plaats
IBAN


Praktische informatie voor deelnemers aan de Vacansoleil Cycle Tour Wolder (toerversie)

Melden bij permanence vanaf 9.00 uur

Je dient je tussen 9.00 en 9.30 uur te melden bij de inschrijvingstafel (permanence) op het schoolplein van de Petrus en Paulusschool, gelegen aan de Heukelommerweg op een steenworp van de start-/finishlocatie. De permanence sluit om 9.40 uur en iedereen dient ruim voor de start opgesteld te staan aan de startlijn (i.v.m. een juiste tijdregistratie).

Douche-/kleedfaciliteiten
Voor en na afloop kun je op het sportcomplex van Leonidas, ook gelegen aan de Heukelommerweg, gebruik maken van de douche- en kleedfaciliteiten.

Fietshelm verplicht, deelname op eigen risico
Vanuit veiligheidsoverwegingen is een fietshelm verplicht. Deelname is verder wel op eigen risico.

Kosten
Deelname aan de toerversie kost € 7,50. Daarnaast dien je € 5,- borg te betalen voor de chip die gekoppeld wordt aan de tijdregistratie. Wanneer je de chip na afloop weer inlevert, krijg je de € 5,- borg cash uitbetaald. In totaal dien je de Stichting Wielerronde Wolder via het inschrijfformulier dus te machtigen om € 12,50 af te schrijven van je bankrekening.