Inschrijven

KNWU-wedstrijden: Inschrijven junioren, beloften en eliten (z.c.)
De (voor)inschrijving voor de twee officiële KNWU-wedstrijden (junioren & beloften / eliten z.c.) loopt via de KNWU.

Jeugdclinic:  Inschrijven Short Cycling
Om je in te schrijven voor of informatie aan te vragen over de jeugdclinic, kun je contact opnemen met de organisatie.

Toerversie: Inschrijfformulier Recreanten

Naam
Geslacht Man
Vrouw
Geboortedatum
Woonplaats
Land
Emailadres
Emailadres2
Telefoonnummer
  Hierbij machtig ik de Stichting Wielerronde Wolder om het verschuldigde bedrag € 12,50 af te schrijven van de volgende bankrekening
Rekeningnummer
Ten name van
Plaats


Via bovenstaand formulier is het mogelijk om je in te schrijven voor de toerversie van de Ronde van Wolder op 6 juli 2008, van 9.00 tot 11.00 uur.
De inschrijving voor de toerversie sluit op vrijdag 27 juni 2008 of wanneer het maximum aantal deelnemers (500) is bereikt
.


Melden bij permanence vanaf 8.00 uur
Je dient je tussen 8.00 en 8.30 uur te melden bij de inschrijvingstafel (permanence) in de kantine van voetbalvereniging RKSV Leonidas-W, gelegen aan de Heukelommerweg op een steenworp van de start-/finishlocatie. De permanence sluit om 8.40 uur en iedereen dient ruim voor de start opgesteld te staan aan de startlijn (i.v.m. een juiste tijdregistratie). Na afloop kun je op dit complex ook gebruik maken van de douche- en kleedfaciliteiten.

Fietshelm verplicht
Vanuit veiligheidsoverwegingen is een fietshelm verplicht.

Kosten
Deelname aan de toerversie kost € 7,50. Daarnaast dien je € 5,- borg te betalen voor de chip die gekoppeld wordt aan de tijdregistratie. Wanneer je de chip na afloop weer inlevert, krijg je de € 5,- borg cash uitbetaald. In totaal dien je de Stichting Wielerronde Wolder via het inschrijfformulier dus te machtigen om € 12,50 af te schrijven van je bankrekening.